Henrik: 20181856 // Frank: 20181857 // hr@lugtsanering.dk

Brand i ejendom

Lugtsanering efter massive skader

Lugtsanering efter 3 etager i brand

I Nuuk besøgte vi en beboelsesejendom i 3 etager, hvor der havde været brand i 2011. Branden havde udviklet sig kraftigt og var antændt af rygning i sengen. Branden ved arnestedet udviklede sig eksplosivt og skaderne var derfor massive på alle etager.

Da rengøringsprisen var vurderet meget højt blev skaderne ikke udbedret og brandtomten stod derfor uberørt hen i mere end 1 år.

For at få overblik over sagen udførte vi en omfangsvurdering, samt en del vaskeprøver. Dette blev grundlaget for en metodebeskrivelse, som vi kunne videregive til det lokale skadeserviceselskab, som dermed kunne udføre opgaven retmæssigt.

Med et detaljeret overblik over sagen, kunne prisen samtidig nedsættes, så markant, at rengøringen kunne udføres. Erfaringen fra parcelhuset, og et lugtsaneringskursus afholdt i Nuuk, gjorde det muligt at rengøre og lugtsanere hele bygningen klar til reetablering.

Igen en sag hvor erfaring og overblik, lå til grund for sagens succes.

Hvis du også har en kompliceret sag, hvor lugtproblemet ikke er til at komme af med, så skriv til os. Vi hjælper i alle slags sager, hvor lugten ikke vil slippe sit tag.

 

Luk menu